Uusi sivustoprojekti Viilukolmio

Olen saanut taas yhden projektin julkaisuvalmiuteen, mutta työt jatkuvat tiiviisti vielä jatkossa tämän sivun parissa. Kyseessä keittiökalusteita valmistava Viilukolmio.

Kangasniemellä sijaitsevan yrityksen kanssa teemme tiivistä yhteistyötä, sillä uudistin heidän koko digimarkkinointisuunnitelman ja samalla suoritimme verkkosivu-uudistuksen. Teimme faceliftin yrityksen brändille. Veroosivu-uudistuksessa keskityimme tarkasti hakukone- ja konversio-optimointiin tarkoituksena ohjata haluttu liikenne sivuille ja saada myynti kasvuun.

Projekti oli kokonaisuudessaan mielekäs, sillä yhteistyömme pelaa erinomaisesti ja yrityksen kilpailukykyiset hinnat keittiökalusteissa helpottavat omaa työtäni, sekä toivottavasti kasvattavat myyntiä.

Tietoja yrityksestä:

Viilukolmio on Kangasniemellä sijaitseva keittiökalusteita, kylpyhuonekalusteita ja liukuovia valmistava, sekä jälleenmyyvä yritys, joka on perustettu vuonna 1995. Yrityksen myynti on ohjattu pääosin Etelä- ja Keski-Suomen alueille, kuten Mikkeliin, Jyväskylään ja Pieksämäelle.

Verkkosivut: www.viilukolmio.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *